Forcapil Forcapil Forcapil
Homepage > Produkte > Forcapil > Volumi dhe vitaliteti
KUNDËR TEPRICËS SË YNDYRËS

Vitamina B5 kompleks, Biotina dhe Zinku luftojnë tepricën e yndyrës që mund të  kontribojë në hollimin progresiv të flokut.
Teprica e yndyrës në skalp bllokon folikulin e flokut, qelizat riprodhuese të flokut asfiksohen dhe në këtë mënyrë rrënja prodhon flokë shumë të butë.
VITAMINA D3
Kundër flokëve të thatë dhe thonjve të butë: Rritja e flokëve dhe keratinizimi janë efektet potenciale të vitaminës D3. Analogët e vitaminës D3 veprojnë në keratinocite për të filluar ciklin e flokëve dhe stimuluar rritjen e tyre. Në përgjithësi rekomandohet që njerëzit që kanë flokë të thatë të hanë ushqime të pasura me vitamin D.

Kjo vitamin rekomandohet për thonj të shëndetshëm. Mungesa e vitaminës D mund të sjellë si pasojë thonj të butë dhe të brishtë. Kjo vitaminë, sikundër acidi folik, ndikon në bukurinë e lëkurës dhe plotëson veprimin fiziologjik të principit tjetër aktiv që gjendet tek FORCAPIL.