Forcapil Forcapil Forcapil
Naslovna > O FORCAPILU®
ARKOPHARMA, laboratorija osnovana u Francuskoj 1980. je jedna od najboljih Evrposkih proizvođača u oblasti fitoterapije(biljnih lijekova), prirodnih lijekova, dodataka prehrani i homeopatskim proizvodima.

Sa naglaskom na globalni pristup zdravlju i blagostanju, ARKOPHARMA, je u posljednjih nekoliko desetljeća razvila formule da ispumi potrebe kupaca u raznim kategorijama, između ostalog kose i noktiju sa svojim jedinstvenim FORCAPIL®( tabletama za jačanje), koje se mogu naći i pod imenom ARKOCAPIL® na tržištu.
Vaša kosa može biti jedan od vaših najljepših aduta, ističući vašu osobnost, izgledati lepršavo i sjajno i biti zdrava.

Kao što vitalnost i prerani gubitak dosta zavisi od načina života i prehrane, kao i od genetetičkih faktora, kosa uspijeva na uravnoteženoj ishrani i posebnim tretmanima.

FORCAPIL® proizvodi (kapsule i losioni) napravljeni od strane ARKOPHARMA istraživačkog i razvojnog tima su zasnovani na složenim formulama sa specifičnim sastojcima kao što su amino kiseline, vitamini, minerali i biljni aktivni sastojci.
GARANCIJA KVALITETE

Tri osnovne smjernice za Arkopharma labaratorije. Kvalitetna predanost i garancije:

• Za dodatke prehrani i dijetetske proizvode: Međunarodni standard ISO 22000. Ovaj priznati međunarodni standard garantira za dodatke prehrani i dijetetske proizvode, distribuirane od strane Arkopharma Laboratorije ispunjavanju sve uvjete za zdravu hranu i sigurnost.

• Za lijekove: GPM certifikat dobre proizvođačke prakse.
Arkopharma Laboratorije su farmaceutske laboratorije i zbog toga su strogo kontrolisane od strane ANSM( francuske agencije za sanitarnu sigurnost i zdrave proizvode) koja daje dozvolu za proizvodnju i pitanja GMP- certifikata.
• Za organski certifikovane proizode proizvedene iz organskog uzgoja (AB logo): u skladu sa evropskim standardima organske proizvodnje. Akropharma laboratorije se redovno kontrolišu od strane lica ovlaštenog za to (ECOCERT), kako bi se potvrdila njihova predanost organskom uzgoju.
Forcapil®
MEÐUNARODNI TV SPOT
You need to upgrade your flash player