Forcapil Forcapil Forcapil
Naslovna > Uslovi korištenja
Uslovi korištenja

Ova web stranica je vlasništvo ARKOPHARMA Laboratorije, Limitirana upravnim odborom i kapitalom u iznosu od 22 501 736 EUR-a. ARKOPHARMA Laboratorija je registrovana sa registrom du Commerce et des Sociétés de Grasse pod brojem B 307 378 489, a sjedište se nalazi na slijedećoj lokaciji:


1ère avenue 2709m
LID de Carros Le Broc
06510 Carros Cedex
France


Svi grafički i tekstualni elementi (logotipi, slike, fotografije, ilustracije, opisi, informacije, ...) koje možete naći na ovim stranicama isključivo su vlasništvo ARKOPHARMA Laboratories i njenih partnera i zaštićeni su autorskim pravima, zaštitnim znakom , i zakonom o patentu, od uslova za intelektualnu svojinu Kodeksa (Francuska), i sva druga prava koja su zakonima na snazi.


Svi pojedinci koji su podnijeli imenujuće informacije na ovu stranicu ostvaruju pravo pristupa, mijenjanja i zabranjivanja informacija koje se na njih odnose(one koje su oni podnijeli, dodali) tako što će kontaktirati moderatora stranice.

Kako bi vidjeli određene informacije koje se nalaze koje se nalaze na ovoj stranici, trebali bi instalirati ili ažurirati besplatni softver (dodatke).